Alice Cooper knekker stokken og treffer Nita Strauss rett i nøtta

by Rune Fredstad

At det kan gå litt hardt for seg på rockekonserter vet vi alle, men det hører med til sjeldenhetene at artister får knekte stokker midt i fleisen, men det skjer og denne gangen gikk det utover Nita Strauss når Alice Cooper hadde en smule uflaks.

___________

___________

Rett før helgen sto gjengen på scenen i Charlotte og det var under åpningslåta Feed My Frankenstein det gikk galt når Cooper slo stokken i scenen, stokken splintret og en liten del traff Strauss som tok det hele med knusende ro og godt humør:

Som vi ser av videoen nedenfor var det tilfelle av ingen skade skjedd og Strauss latet ikke til å bry seg nevneverdig.

Cooper er for øyeblikket ute på en USA-turne med albummet Detroit Stories og tidligere klipp lover godt for den kommende konserten i Norge i juni 2022. Strauss på sin side legger straks ut på en egen turne i Statene og selv om vi kanskje ikke helt har troen på at hun noen gang legger turen om Norge på egenhånd så har vi fortsatt et tynt håp. En kveld hvor hun åpner showet med solomateriale før hun joiner Alice Cooper? Tanken er alt annet enn ueffen.

Les mer om: Alice Cooper | Nita Strauss

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)