Amaranthe er endelig ute med videoen for PvP

by Rune Fredstad

Spol ett par tre uker tilbake og Amaranthe droppet en midlertidig video for den nye låta PvP. Laget for det svenske e-sports-landslaget så var – og fortsatt er – PvP en uhyre energisk låt som setter seg på hjernen og det eneste som manglet var en video som sto i stil. Nå er den endelig her og at gjengen har har opparbeid seg et aldri så lite energioverskudd igjennom de siste måneders usosiale semi-lockdown hersker det ingen tvil om.

___________

___________

Videoen er riktignok satt til et relativt begrenset område, men det til gjengjeld er dekorert med neonfarger og rekvisitter hentet fra spillenes verden. Det som imidlertid fikk artikkelforfatteren til å dra på smilebåndet var bandets åpenbare glede over å kunne spille igjen. Selv om det var for kameraet. Smilene sitter løst og gønner på for alt hva det er verdt. Samtidig er låta Amaranthe på sitt beste. De har opp igjennom årene aldri vært redde for å utvikle seg selv og PvP byr på alt vi forventer samt mer av det vi fryktet var en engangshendelse. Henrik sin speed-growling gjorde BOOM1! til et typisk «er det seriøst mulig»-øyeblikk og her fortsetter det i samme hypertempo mens Elize og Nils varter opp med powermetal-vokal fra øverste hylle. Det instrumentale står slettes ikke noe tilbake og plukk gjerne ut detaljene, men vi konkluderer med at PvP ikke bare sitter som ei kule, men også lover skammelig godt for det kommende albumet som ryktes lansert i 2022.

Nå krysser vi bare fingrene for at de ikke utsetter den kommende Norges-konserten ytterligere. Å vente til 09 november 2022 er i overkant lenge nok når den allerede har vært utsatt i det som føles som det uendelige.

Les mer om: Amaranthe

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)