Hjem FilmFilmnyheter An American Werewolf in London kolleksjonen kan nå bestilles

An American Werewolf in London kolleksjonen kan nå bestilles

av Rune Fredstad

Ta frem verktøyet og begynn å grave etter varulver på film. Jakten vil fort ta deg like langt tilbake som den gjengse slektsforskning og høydepunktene har vært mange. Få år har imidlertid vært like toneangivende som 1981 som var året hvor An American Werewolf In London traff markedet.

Selv så jeg dagens lys det samme året og fikk ikke sett filmen før tidlig på barneskolen. Muligens ikke den beste ideen jeg hadde på den tiden siden resultatet var typ “vettaskremt” og det ble naturligvis god stemning når man i all sin barnslige visdom snakket om dette på barneskolen. 

Gode minner så absolutt, men det som definerer An American Werewolf In London er mindre mine barndomsminner og mer filmens evne til å fortsatt bli sett av horrorfans verda rundt. Med denne perlen av en horrorfilm introduserte regissør John Landis oss for en helt ny måte å lage skrekkfilm på og effektene – praktiske som de var – satte en støkk i de fleste. Det mest fascinerende må kanskje være det at disse effektene fortsatt er bedre enn mye man ser i dagens mer moderne b-filmproduksjoner!

Nå har Cavity Colors lisensiert merkevaren An American Werewolf In London og lansert en egen kolleksjon med klær som drar tankene våre tilbake til filmplakater slik de gjerne så ut på den tiden. For med fire forskjellige design er det bare å kaste seg over utvalget som inneholder t-skjorter, langermede gensere og joggebukser.  

Bak disse fire uttrykkene står designerne Devon Whitehead, Jeremy Townsend, Hillary White og Dismay Design. 

Prisene er alt annet høye med tanke på at dette er offisielle merchs og Cavity Colors rykte på seg for å lage kvalitetsklær som varer. 

Hvor lenge kolleksjonen er tilgjengelig vites ei på nåværende tidspunkt, men den vil ikke være her for alltid så om det frister så anbefaler vi å stikke innom Cavity Color’s hjemmeside og bestille fort som…

an american werewolf in london clothes

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy