Arch Enemy girer opp med ‘House Of Mirrors’ og tar ett oppgjør med lockdown

by Rune Fredstad

Jubelen – så vel som volumhjulet – stå omtrent i taket når Arch Enemy ga oss Deciever Deciever for en liten stund tilbake. Som alle andre band hadde de ligget litt i dvale den siste tiden, men beviste så til gangs at de hadde brukt tiden fornuftig. Nå er det nettopp denne ufrivillige dvalen som ligger til grunn for den nye låten House of Mirrors og den gjør oss ikke akkurat noe mindre gira på kommende album og konserter.

___________

___________

House of Mirrors er like mye et oppgjør med den siste tids isolasjon for kulturlivet som det er en hyllest til 80tallets speedmetal og som vi er blitt godt vant med fra denne kanten fremstår det hele som en musikalsk overdose det føles naturlig å sette på repeat. Det er like brutalt som forventet, det er like fengende som forventet, og det er like eskalerende rått som forventet!

I forbindelse med låta uttalte Alissa White-Gluz følgende: » House of Mirrors’ is a song that twists its way into the human psyche. I wrote the lyrics during a dark time of strict, dystopian lockdown, and I think people will be able to relate to that feeling of being totally alone — but never truly alone — when you are surrounded only by past and future versions of yourself as company «

I skrivende stund vil første mulighet til å oppleve de live i Norge være 06 november 2022 når de tar med seg Behemoth til Sentrum Scene i Oslo og vi ser ikke bort fra at de kommer med komplett album før den tid

Les mer om: Arch Enemy

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)