Hjem MoteKlokker Atelier tar i bruk panseret til Aston Martin DB5 i sin ‘Jalaper’

Atelier tar i bruk panseret til Aston Martin DB5 i sin ‘Jalaper’

av Rune Fredstad

At biler og klokker gjerne går hånd i hånd er en kjent sak og denne gangen er det Atelier som tar det hele ett steg videre når de ikke bare lar seg inspirere av en klassiker, men også tar i bruk deler fra den.

Atelier fikk en solid dose med oppmerksomhet når de tilbake i 2019 annonserte sitt kickstarprosjekt for denne serien med klokker for en ting var naturligvis designet, men de hadde også en ide om å skjære i stykker panseret til en DB5 som ikke bare er en legendarisk og ekstremt sjelden modell med ca 1000 produserte biler i løpet dens levetid, men også et ikon man strengt tatt bør ta vare på hvis man først har en. Dette er tross alt bilen som ble brukt av James Bond i både Goldfinger og Skyfall. Det hørtes ut som helligbrøde, men etter en omfattende jakt på allerede vrakede modeller begynte det hele ta form bit for bit.

Bilde: Atelier

Selve urskiven er inspirert av dashbordet i DB5 og kommer med en børstet tekstur mens det i bunnen og på toppen vises ett mønster hentet fra grillen på den samme bilen. Tallene på sin side er designet for å ligne mest mulig på de målerne man fant på dashbordet i DB5 og reimen er av lær.

Per nå har de 2 unike modeller hvor den ene viser tid og dato, og den andre legger også til dagen. Begge modellene kommer i to forskjellige farger og også reimene kan bestilles i forskjellige farger. Prisene varier fra 800 euro til 1150 euro må sies å være høyst overkommelig for en klokke av dette kaliberet. Vi har ikke klart å finne en norsk importør, men her ser vi for oss det bør en smal sak å få bestilt denne på egenhånd fra https://atelierjalaper.com/. Per nå er det heller ikke avslørt noe om hvor mange som kommer til å bli produsert, men det loves per nå god tilgang.

Les mer om: Atelier

Bilde: Atelier
Bilde: Atelier
Bilde: Atelier

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy