Avril Lavigne sier Bite Me med ny video

by Rune Fredstad

Det var tider! Britney Spears satte standarden og før vi visste ordet av det var musikkbransjen nærmest definert av unge kvinner som spilte på kropp og sex. Motvekten var Avril Lavigne som med sin punk-rock-pop gjorde en formidabel suksess. Det var har gått omtrent 20 år siden da og nå er hun tilbake uten at noe egentlig har forandret seg.

___________

___________

Hun han rukket å bli 37 år gammel når dette skrives og bak seg har hun lagt noen år utenfor rampelyset. Med Bite Me tar hun oss 20 år tilbake i tid; klesstilen er den samme, settingen er den samme, låtas oppbygning er den samme, refrengene er strengt tatt de samme, og det eneste som egentlig har forandret seg er at Travis Barker på trommer tilfører låta litt mer punch enn hva vi fikk for 20 år tilbake. At det hele fremstår en smule spesielt er ikke til å feie under teppet, men samtidig er det noe som heter «skomaker bli ved din lest» og Avril serverer ei låt som faktisk fungerer den dag i dag selv om den hadde glitt rett inn i starten av karrieren hennes.

Les mer om: Avril Lavigne

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)