Beast In Black går ‘Hardcore’ i ny video

by Rune Fredstad

De har i alle år gjort seg bemerket med sine bombastiske låter og storslagne musikkvideoer. Når Beast In Black for en stund tilbake slapp video til låta One Night In Tokyo fikk vi første smakebit fra det da kommende albumet Dark Connection. Nå er plata her og det feires med ny musikkvideo for sporet Hardcore.

___________

___________

Deres evolusjon og manglende redsel for pushe de visuelle grensene tatt i betraktning kommer det kanskje ikke som en overraskelse at Hardcore har fått en video som lever opp til navnet og har blitt flagget som «en smule uanstendig» av Youtube. Vi selv rådigger bandets vilje til å nettopp pushe grensene uten at vi egentlig helt ser historien her, men for all del; den lever opp til tittelen og har fått mang en konservativ kritiker til å sette teen i hersen og gå amok i diverse kommentarfelt så målet er sånn sett nådd..

De har fortsatt ingen Norges-konsert på planen, men det bør være en overkommelig reise til Stockholm 22 november og Gøteborg 23 november. Resten av spilleplanen kan sjekkes ut på deres hjemmeside.

Les mer om: Beast In Black

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)