Behemoth er ute med live-video av ‘Bartzabel’ fra ‘In Absentia Dei’

by Rune Fredstad

Det er ikke mer enn ei uke sida Behemoth annonserte årets Halloween ‘XXX Years Ov Blasphemy» og denne gangen er det fjorårets smått episke streamingkonsert In Absentia Dei det lades opp med livevideo av Bartzabel.

___________

___________

Med Absentia Dei beviste de til gangs at det ikke bare var fult mulig å by på en enorm konsertopplevelse fra sin egen stue, men også at det kunne bli så unikt at det var verdt å investere i et godt hjemmeanlegg. In Absentia Dei var satt til en forlatt kirke i Polen og med tanke på hvor skyhøy produksjonskvaliteten var, så lå det i kortene at dette showet en dag ville bli tilgjengelig for alle som ikke fikk streamet det.

Etter showet uttalte Adam «Nergal» Darski følgende:

In Absentia Dei’ was a massive challenge and a huge risk, but it was a great artistic and commercial success. The response was absolutely brilliant — we made a statement with this performance and set the bar high. I hope that we can continue to raise the bar with the projects to come!»

Tidligere avslørte Behemoth at datoen blir 17 desember 2021 og innspillingen blir tilgjengelig på streaming, cd, digibook med cd & blue-ray, og 3LP tilgjengelig som sort og blank vinyl. Samtlige LP’er kommer også med en 20 siders liten bok og en liten bygg-selv-model av kirken hvor de spilte inn konserten. Se bilde av sistnevnte i bunnen av denne artikkelen.

Her på berget er det lp-utgivelsen med sort vinyl som blir lettest tilgjengelig, men vi anbefaler alle fans om å sjekke ut nuclear blast sin egen nettbutikk.

Les mer om: Behemoth

Tidligere har de også lagt ut Evoe fra samme show:

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)