Hjem LifestyleDrikke Black Rebel Motorcycle Club lanserer en egen Whiskey og lover tidenes Rock’n Roll smaksopplevelse

Black Rebel Motorcycle Club lanserer en egen Whiskey og lover tidenes Rock’n Roll smaksopplevelse

av Rune Fredstad

Sex, Drugs & Rock’n Roll – og en liten dæsj Jack Daniels – er et kjent uttrykk i musikkens verden selv om det muligens har roet seg litt kontra de gamle glansdagene. Filmer, bilder, platecovere, sosiale medier; ofte har det vært nettopp Jack Daniels som har vært the-go-to-booze for mange, men det er ikke helt utenkelig at det forandrer seg noe når Black Rebel Motorcycle Club lanserer en egen Whiskey og lover tidenes Rock’n Roll smaksopplevelse i samme slengen.

Ansvaret for å produsere denne whiskeyen ble overlatt til produsenten Few Spirits som har en lang tradisjon med å skape publikumsvennlige smaksbomber. Denne gangen har de tatt utgangspunkt i tre forskjellige whiskyer som har blitt blandet sammen for å skape en rock’n roll smaksopplevelse verdig Black Rebel Motorcycle Club. 

En har modnet i tradisjonelle bourbon-tønner, en har modnet i Vermouth-tønner og den siste er en bourbon med en smak av røkt hvete. Sammen loves det en komplett og kompleks smaksopplevelse som skal få deg til å føle deg som om du raser nedover route66 med vind i håret og rock på radioen mens du stopper innom lokale grillsjapper og nyter en tradisjonell amerikansk barbeque-lunch. Vi tenker nok at det uansett kommer til å smake mer fest enn biltur, men vi kan naturligvis ta feil her. 

Bilde: Few Spirits

Anledningen for denne utgivelsen er BRMC sitt 21 års jubileum for debutalbumet og bandets bassist og grunnlegger Robert Levon Been uttalte nylig følgende: ““We’d always joke around about how someday we should make our own whiskey called ‘Motor Oil’ that’s so painful nobody would be able to actually drink it. It would basically be jet fuel in a bottle, just pure pain. But then we met Paul Hletko and he said, ‘Yeah that’s cool, but that’s illegal.’ So after brooding for a bit, Paul took the next year to properly school us in how it’s really done, dialing in what somehow eventually became a legitimate incredible whiskey blend, which is crazy, and we’re still mostly surprised we didn’t blow up the barn.”

At dette fort kan bli en hyggelig smaksopplevelse tviler vi ikke på,  prisen på $59.99 er så absolutt innafor og den blir tilgjengelig 1 juli 2022. Utfordringen for oss i Norge er det denne kommer i et sterkt begrenset opplag på 1800 flasker og den kan kun kjøpes i USA. Skulle det imidlertid friste å få ei flaske over dammen så finnes det muligheter og et lite googlesøk før løse det meste. 

Bilde: Few Spirits

Følg oss på fb og få tilgang til eksklusive konkurranser:

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy