Hjem Musikk Bonnie and the Jets – Same Old Game

Bonnie and the Jets – Same Old Game

av Rune Fredstad

Det er lett å få et komplett feil inntrykk av den norske musikkbransjen om man følger med radioen så vel om hit-listene. Musikk ofte myntet på ungdommen låter som oftest seg selv likt og selv om det er ikke er noe galt i det per se så finnes det en langt mer spennende verden utenom de listene. En verden hvor Bonnie and the Jets har åpenbart alle mulige planer om å hevde sin rett og kreve sin plass.

___________

___________

Det har versert rykter og drypp av informasjon de siste månedene om at noe var på vei fra denne gjengen bestående av Caroline Bonnet på vokal, Eiliv Sagrusten på trommer, Kristian Edvardsen på bass, Kristian Wentzel keyboard og Dagfin Hjorth Hovind på gitar og perkusjon. Dryppene vi fikk hintet kraftig til et band og ei låt som la mainstreamen i bakspeilet og kom til å plassere seg godt inne i et indierockens vidstrakte landskap.

I starten av september kom singelen som bekreftet alle våre mistanker og nå er endelig videoen ute uten å være i nærheten av å knuse de ikke akkurat lave forventningene de hadde skapt for oss som er fan av sjangeren. Det er annerledes, særegent, og smått hypnotiserende. Det er personlighet i bøtter og spann. Alt servert av et band som åpenbart gir f i det ordinære og kjører sin egen greie fult ut.

Per nå er dette første – og foreløpig eneste – singel, men om det foreligger planer for flere utgivelser og dette legger listen så er det ikke helt umulig at Norge endelig har et nytt band på gang som tupper begrepet «norsk musikk» i rævva for dette bør kunne fenge langt utenfor Norge’s grenser.

Følg bandet på Facebook og Instagram for oppdateringer.

Les mer om Bonnie and the Jets

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy