Bonnie and the Jets ser frem i mot en ‘Endless Summer’ i ny låt

by Rune Fredstad

De satte ikke få spor etter seg når de nylig lanserte førstesingelen Same Old Game og ble en aldri så liten indie-favoritt for mange. Ikke bare her oppe i de forfrosne nordlige trakter, men også i utlandet sanket de varme ord rundt omkring. Å følge opp denne kunne fort bli en utfordring. I alle fall på papiret. For i praksis? Herlig sjarmerende lett later det til å ha vært.

Med den største selvfølge fortsetter de i samme melankoli-nostalgiske spor hvor tonene av gamle dager smelter sammen med dagens mer moderne uttrykk i ei låt som har nesten litt for lett for å feste seg i hjernebarken. Denne gangen er det lengselen etter lysere tider – både bokstavelig så vel som metaforisk snakket – som ligger bak denne sjarmbomben av ei låt.

Det som imidlertid gjorde at vi valgte å skrive en artikkel om denne kontra alt annet som slippes nå om dagen er bandets evne til å ta ytterlige ett steg musikalskt så vel som på vokal til tross for å oppholde seg i det samme universet. Det musikalske har denne funky ryggraden som fremkaller fot så vel som anerkjennende vugging av topplokket og Caroline Bonnet på vokal har en nesten Lynch-aktige tiltrekningskraft i stemmen sin.

Uten at vi har fått det helt bekreftet ryktes det at vi har enda en singel i vente før deres første album kommer og med tanke på hvordan de nå tar stadig nye steg i markedet så ser vi ikke bort fra det på nyåret begynner å dukke opp nyheter vedørende kommende konserter. Vi har naturligvis allerede tinget på pressetilgang til disse!

Bonnie & The Jets kan følges på: Facebook | Instagram | Spotify | Youtube

Les mer om: Bonnie And The Jets

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)