Hjem MusikkMusikknyheter Bonnie and the Jets ser frem i mot en ‘Endless Summer’ i ny låt

Bonnie and the Jets ser frem i mot en ‘Endless Summer’ i ny låt

av Rune Fredstad

De satte ikke få spor etter seg når de nylig lanserte førstesingelen Same Old Game og ble en aldri så liten indie-favoritt for mange. Ikke bare her oppe i de forfrosne nordlige trakter, men også i utlandet sanket de varme ord rundt omkring. Å følge opp denne kunne fort bli en utfordring. I alle fall på papiret. For i praksis? Herlig sjarmerende lett later det til å ha vært.

Med den største selvfølge fortsetter de i samme melankoli-nostalgiske spor hvor tonene av gamle dager smelter sammen med dagens mer moderne uttrykk i ei låt som har nesten litt for lett for å feste seg i hjernebarken. Denne gangen er det lengselen etter lysere tider – både bokstavelig så vel som metaforisk snakket – som ligger bak denne sjarmbomben av ei låt.

Det som imidlertid gjorde at vi valgte å skrive en artikkel om denne kontra alt annet som slippes nå om dagen er bandets evne til å ta ytterlige ett steg musikalskt så vel som på vokal til tross for å oppholde seg i det samme universet. Det musikalske har denne funky ryggraden som fremkaller fot så vel som anerkjennende vugging av topplokket og Caroline Bonnet på vokal har en nesten Lynch-aktige tiltrekningskraft i stemmen sin.

Uten at vi har fått det helt bekreftet ryktes det at vi har enda en singel i vente før deres første album kommer og med tanke på hvordan de nå tar stadig nye steg i markedet så ser vi ikke bort fra det på nyåret begynner å dukke opp nyheter vedørende kommende konserter. Vi har naturligvis allerede tinget på pressetilgang til disse!

Bonnie & The Jets kan følges på: Facebook | Instagram | Spotify | Youtube

Les mer om: Bonnie And The Jets

Legg igjen en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy