Hjem FilmFilmtrailere [Trailer] Boss Level – hvor mange ganger kan Frank Grillo bli kverket av Mel Gibson??

[Trailer] Boss Level – hvor mange ganger kan Frank Grillo bli kverket av Mel Gibson??

av Rune Fredstad

Det tok ei stund siden Groundhog Day sjarmerte en hel filmverden til actionsjangeren forbarmet seg over konseptet «lev den samme dagen om og om og om igjen». Det beste eksempelet er uten tvil Edge of Tomorrow som står seg som som en av de bedre actionfilmene i nyere tid og beviste til gangs at dette kan fungere.

Nå er det Boss Level sin tur og ut fra traileren å dømme er det ikke videre komplisert. Frank Grillo spiller en fyr som har levd igjennom den samme dagen sånn ca 140 ganger som igjen betyr at han har blitt kverket sånn ca 139 ganger. Bak det hele står ingen ringere enn Mel Gibson som er på full fart tilbake i rampelyset og rundt seg har de bl.a. Naomi Watts og Michelle Yeoh. Ingen lettvekter av en film her altså. Og det er det heller ikke bak kameraet hvor vi finner Joel Carnahan (The A-Team, The Grey, Smokin’ Aces).

Alt tyder på at dette kan bli en film som setter anlegget på prøve mens salget av popcorn tar seg betraktelig opp. Boss Level får premiere på Hulu 5 mars. Når den blir tilgjengelig her på berget er høyst usikkert, men jeg mistenker nok at Apple gjør den tilgjengelig for kjøp og leie relativt kjapt.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy