Hjem MoteMote for menn BOSS og Khaby Lame samarbeider om årets mest anonyme kolleksjon

BOSS og Khaby Lame samarbeider om årets mest anonyme kolleksjon

av Rune Fredstad

BOSS har for lengst posisjonert seg hos den moderne kjendiseliten og har vært forbundet med stjerner som Kendall Jenner, Future og Chris Hemsworth. Det har imidlertid manglet en kolleksjon designet i samarbeid med en av disse og når det først så skjer så skjer det naturligvis i samarbeid med verdens mest populære TikTok’er Khaby Lame. 

Med 142,2 millioner følgere på TikTok er han uten tvil den alle ønsker å følge nå om dagen og selv om vi mistenker at dette kommer til å veksle litt fremover – fans kjører kampanjer for fulle mugger nå om dagene for å få sine favoritter til toppen av listene – så har Lame blitt en folkefavoritt.

Med sin særegne humor som aldri inkluderer tale, men med røslige doser ironi så har han tatt den stumme komedien til et helt nytt nivå og mange har dratt paralleller til de gamle mestere som for eksempel Charlie Chaplin. Når vi først hørte om denne kolleksjonen så vi kanskje for oss en kolleksjon med et snev av galskap. 

Når den nå har truffet markedet så er den begrenset til en t-skjorte, en hettegenser og en vårjakke. Det som imidlertid overrasker oss er at kolleksjonen kommer kun i sort og har et design som er like stumt som videoene til Khaby Lame. 

Det eneste spor av ironi vi finner, er kolleksjonens dukke (!) som kan feste til de andre plaggene for å sprite opp disse. Vi er nok ikke helt sikre på hvilket signal dette egentlig er ment å sende, men på en annen side er vi muligens ikke i målgruppen for akkurat denne kolleksjonen heller. 

Skal noen av disse plaggene friste så er de tilgjengelig hos BOSS og prisnivået er forholdsvis innafor med tanke på at dette er en kjendis-kolleksjon.

khaby lake boss

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy