Hjem FilmFilmtrailere Brad Pitt denger ALLE i ny trailer for Bullet Train!

Brad Pitt denger ALLE i ny trailer for Bullet Train!

av Rune Fredstad

Brad Pitt har hatt sin del med roller i hardtslående actionfilmer og hvem kan glemme filmer som Mr & Mrs Smith, Snatch, Fight Club og Inglorious Basterds? På skjermen har han lagt ned en formidabel innsats for å holde helsevesenet så vel som begravelsesbransjen med jobb. Med Bullet Train tar han det til et helt nytt nivå for nå skal alle denges! Og da mener vi ALLE!

Basert på novellen Maria Beetle ført i pennen av Kotaro Isaka og tilpasset skjermen av Zak Olkewich er Bullet Train historien om en i overkant effektiv leiemorder (Brad Pitt) som har sett seg lei på jobben sin. Som seg hør og bør i slike historier så lar han seg overtale til et siste oppdrag av sin egen sjef (Sandra Bullock). Oppgaven bør være enkel; plukk opp en koffert som befinner seg ombord på et tog og hans egen frihet vil være sikret. Det han imidlertid ikke har fått vite er at toget er spekket til randen med andre leiemordere som er på jakt etter den samme kofferten og ingen er nevneverdig interesserte i å finne en fredelig løsning.

Konseptet med en trent leiemorder som må ta et siste oppdrag er ikke videre nytt og er i bunn og grunn det samme som vi har sett i fantastiske actionfilmer som John Wick, Taken og Kate så vel som i en uendelig rekke kloner av høyst variabel kvalitet. Bullet Train på sin side har mer enn ett ess i ermet; ikke bare har Brad Pitt hovedrollen, men rundt seg har han også skuespillere som Sandra Bullock, Michael Shannon, Masi Oka, Logan Herman, Hiroyuki Sanada, Karen Fukuhara, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry og Zazie Beetz.

Bak kameraet er det ingen ringere David Leitch som har regien. Leitch har for lengst markert seg som en bransjens mest underholdende filmskapere når det gjelder action og har hatt regien på filmer som Hobbs & Shaw, Deadpool 2 og den kriminelt undervurderte Atomic Blonde mens han også var med å skape stuntsa i den første John Wick filmen med Keanu Reeves.

Ut fra traileren til Bullet Train å dømme så er dette filmen som fort kan være en perfekt miks av alt han tidligere har vært med på; humoren fra Hobbs & Shaw, råheten til John Wick og kreativiteten fra Atomic Blonde. Med Brad Pitt som later til å kose seg glugg i hjæl i hovedrollen så er det bare å glede seg til 15 juli når Bullet Train har kinopremiere.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy