Corey Taylor nærmest bekrefter ny Slipknot-musikk før jul

by Rune Fredstad

At Slipknot jobber med ny musikk har ikke vært helt den store hemmeligheten det siste halve året, men det har stort sett vært sporadiske og høyst vage uttalelser som har blitt servert. Nå har vi endelig fått en bekreftelse; ikke bare på at det kommer ny musikk, men også at det er rimelig rett rundt hjørnet.

I et intervju med Eddy Trunk falt følgende ord fra Mr Taylor:

It’s pretty much done. I’d say it’s probably about 80 percent done. We’re finishing up some music. I’ve got a couple more songs to sing. However, I will say this: don’t be surprised if in the next month or so you hear something new.

Så får vi se om de gjør som det gjorde Halloween 2018 hvor de ga oss låta All Out Life uten advarsel og fulgte det opp med albummet We Are Not Your Kind noe senere. Om det så blir en treat på Halloween eller en tidlig julegave spiller imidlertid ingen rolle; med We Are Not Your Kind friskt i minne så er det bare å følge med fremover.

For øyeblikket er de ute på turne med Killswitch Engage og Fever 33 og Code Orange hvor de nylig passet på å hedre falne bandmedlemmer. Videoen kan sees her.

Les mer om Slipknot

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)