Hjem FilmFilmtrailere Crimes of the Future Trailer: Cronenberg lover å sende deg rett i gølvet!

Crimes of the Future Trailer: Cronenberg lover å sende deg rett i gølvet!

av Rune Fredstad

Rabid, Shiver, Scanners, The Fly, og Videodrome; smak litt på den rekka. At David Cronenberg er den ubestridte kongen av body horror filmer som faktisk oppnår kritikernes så vel som publikummets gunst, er ingen overdrivelse. Etter en årrekke med andre sjangere er han nå endelig tilbake der det hele startet og med Crimes of the Future er det ikke umulig at publikumet atter en gang svimer av. Eventuelt spurter ut av salen. Eller i det minste breker seg litt. For traileren er i alle fall ikke for sarte sjeler!

Med seg på laget denne gangen har Cronenberg bl.a. Viggo Mortensen, Léa Seydoux og Kristen Stewart i de ledende rollene og historien i Crimes of the Future er satt til en verden som kan få det til å gå kaldt nedover selv den mest garvede sadist. I denne fremtiden hvor vår verden  – av foreløpig ukjente årsaker – har gått over til en mer syntetisk livsstil og omgivelser så har også mennesket selv begynt å utvikle seg så vel som muteres til noe helt annet enn hva vi er i dag. 

Handlingsreferat:

As the human species adapts to a synthetic environment, the body undergoes new transformations and mutations. With his partner Caprice (Léa Seydoux), Saul Tenser (Viggo Mortensen), celebrity performance artist, publicly showcases the metamorphosis of his organs in avant-garde performances. Timlin (Kristen Stewart), an investigator from the National Organ Registry, obsessively tracks their movements, which is when a mysterious group is revealed… Their mission – to use Saul’s notoriety to shed light on the next phase of human evolution.

Nøyaktig hvor dette bærer hen tørr vi nesten ikke å tenke på, men ut fra traileren å dømme så er det bare å belage seg på en reise like fascinerende som grotesk og vulgær, og de som allerede har sett den har vært fulle av lovord så vel som advarsler om at folk kommer garantert til å bli sjokkerte. 

Sånt lover uten tvil godt om man har sansen for denne typen horrorfilmer. Per nå skal filmen få sin premiere i Cannes i slutten av Mai før den får kinopremiere i USA i Juni, men vi har foreløpig ikke klart å finne en norsk premieredato. Vi holder våre lesere oppdaterte på dette så fort vi får vite noe mer. Vi forventer også en enda mer omfattende trailere nærmere premieren. Frem til da er det bare å trykke play på denne og være klar til å se vekk!

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy