Hjem MusikkMusikknyheter Def Leppard lanserer sin egen kolleksjon med Def Leppard skjønnhetsprodukter

Def Leppard lanserer sin egen kolleksjon med Def Leppard skjønnhetsprodukter

av Rune Fredstad

I en streamingbasert verden hvor artister tjener stadig mindre penger på selve musikken så har vi sett en fantastisk boom i markedet med band-produkter. Metallica lanserte nylig en lady justice statue, Iron Maiden en tegnebok for voksne og tilfellene med band-drikkevarer er uendelige. Def Leppard på sin side tar det hele ett steg videre når de nå lanserer en egen kolleksjon med Def Leppard skjønnhetsprodukter. For ett band som så dagens lys under tiåret hvor kjønnsroller var mildt sagt flytende i rockens verden så har Def Leppard vært synonymt med stort hår og bilder hvor de kunne se en smule sminket ut.

At de nå velger å gjøre business ut av det kommer sånn sett ikke som et sjokk selv om vi personlig er litt overrasket over at det har tatt så mange år, men den som venter på noe godt osv…

Sammen med Rock and Roll Beauty dropper de nå en kolleksjon som byr på det meste man kan trenge for en rocka kveld på byen. Sminkebørster, eyelinere, negledekor, øyenskygger og div andre verktøy og sminkeprodukter får selskap av små bagger for oppbevaring så vel som stearinlys på “en lukt inspirert av Def Leppard”. Undertegnede er imidlertid noe skeptisk til det med en lukt inspirert av bandet. Snakker vi etter at de har gått av scenen eller fra glansdagene sånn typ backstage? Vi lar den ligge for nå, men om en av våre lesere får tak i ett av disse lysene så håper vi dere lar høre fra dere.

Hele kolleksjonen er foreløpig kun tilgjengelig hos Rock and Roll Beauty og vi har ikke funnet denne hos norske forhandlere. Men med tanke på at Def Leppard straks legger ut på turne så ser vi ikke bort fra at det også kan være en mulighet for at de tilbyr disse produktene på sine konserter. Hvis ikke så loves det rask levering fra Rock and Roll Beauty så her ligger alt til rette for å ta’n helt ut neste Def Leppard gjester Norge. 

Følg oss på fb og få tilgang til eksklusive konkurranser:

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy