Hjem LifestyleTil hjemmet Dior slår et slag for naturen med et sett hageverktøy til $10 000 og vi tviler på at naboen topper dette!

Dior slår et slag for naturen med et sett hageverktøy til $10 000 og vi tviler på at naboen topper dette!

av Rune Fredstad

Vi har alle vært der. Solen steiker våre bleikfeite kropper som har fått minimalt med utbytte av adgangskortet til det lokale treningsstudioet og vi – som våre naboer – står med huet ned i jorda og baken opp i været der vi steller våre hager og plener. Selvfølgelig skal man ha den fineste hagen i gata, men om naboen har de fineste rosebuskene, hvorfor ikke overgå hxn på verktøyfronten siden hxn tross alt har hageverktøy fra en hvilken som helst kjedebutikk? Vi er usikre på om dette har vært tanken til Dior, men vi føler oss trygge på at du lett overgår naboen om du investerer i dette settet til ca $10 000 fra Dior.

Dior er det franske motehuset som opp igjennom årenes gang har gjort suksess med å designe sine egne varianter av alt fra surfebrett til crocs mens kjernen alltid har vært mote og parfyme som faktisk får en til å åpne lommeboken til tross for at prisene ikke nødvendigvis går under kategorien budsjett.

Når de nå valgte å kaste et blikk på hagestellet og slå et slag for et grønnere liv så gjorde de med stil. Bak dette settet går deres kreative direktør Kim Jones og ideen var å hedre motehusets grunder Christian Dior som var kjent for sin forkjærlighet for nettopp hager og blomster som også gjennomsyrer mange av deres andre produkter og parfymer.

For å få en komplett opplevelse av luksus når man først luker praktbeddene sine så får man her et komplett sett bestående av en klappstol, en elegant spade og en rake. Om utvalget muligens er noe spartansk så blir det tatt igjen på kvaliteten. Stolens sitteområde er laget av kalveskinn og på den ene siden av stolen befinner det seg også en liten lomme myntet på mindre hageredskaper. 

Den lille raken og spaden er laget av rustfritt stål mens håndtakene har fått det samme skinnet som stolen og man får også logoen til Dior inngravert i verktøyene for å ivareta den luksuriøse følelsen man får når man står der i blomsterbedet sitt mens solen steiker. 

I skrivende stund er dette settet kun tilgjengelig hos utvalgte butikker rundt omkring i Europa, men vi er sikre på at også norske butikker kan være behjelpelige med å få tak i dette om man ønsker en ekstra følelse av luksus under hagearbeidet.

dior

Følg oss på fb og få tilgang til ekslusive konkurranser:

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy