Dynazty gir oss ‘Power of Will’ og vi har for lengst skrudd volumet på maks!

by Rune Fredstad

Nevner man navnet Nils Molin vil mange oppleve at tankene vandrer til Amaranthe og det med rette; matchen mellom han og resten av bandet kunne strengt tatt ikke ha vært bedre. Men når alt kommer til alt er han også vokalisten i Dynazty og nå er de endelig i gang med å slippe nye låter forkant av et kommende album. Andre singel ut er Power of Will og vi advarer ikke helt uventet imot naboklager.

___________

___________

Dynazty har i en årrekke vært blant den melodiøse power metalens fremste fanebærere og basert på denne så vel som forrige singel Advent så ser vi ingen grunn til at dette inntrykket kommer til å forandre seg nevneverdig. Sjangeren så vel som deres egen formel er de tro mot. Dette er ei låt som begynner stort og vokser til det toppes med *fritt valg* for her sitter alt som det skal og det kvitter om man har en greie for trommer, bass, gitar eller vokal; Dynazty serverer alt med den største selvfølgelighet og smeller til med en åpen invitasjon til å skru opp volumet på hjemmeanlegget.

Les mer om: Dynazty

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)