Hjem FilmFilmtrailere [Trailer] Electric Jesus: Rockens syndere skal knuses med Jesus’ egen rock

[Trailer] Electric Jesus: Rockens syndere skal knuses med Jesus’ egen rock

av Rune Fredstad

Rocken har i mange kretser blitt sett på djevelens talerør så hva er da mer naturlig enn at et kristent rockeband med Jesus i ryggen, bestemmer seg for å ta knekken på den blasfemiske hardrocken?

Utgangspunktet høres like utafor som alt ved denne filmen åpenbart er og allikevel jeg kan ikke unngå å glise rund baut av hele greia.

Historien er satt til den gode herres år 1986 når rocken var på sitt beste (eller eventuelt verste) og truet med å forderve et helt samfunn. Denne gangen hviler verdens moralske og musikalske skjebne på skuldrene til det ukjente rockebandet 316 bestående av noen ungdommer dedikerte til Jesus og rocken. Ting går imidlertid fullstendig av skaftet når en småslesk promoter (spilt av Brian Baumgartner fra The Office) ser sitt snitt til å frelse verda så vel som tjene en god slump med penger og sender bandet ut på en dannelsesreise spekket med rock, uforglemmelige opplevelser og mer latter enn hva sunt er.

Vi er kanskje ikke helt uvante med at disse bli-voksen-komediene innehar et visst snev av musikk, men denne gangen er det langt mer enn gjennomført enn hva det normalt er. Det fiktive bandet 316 har fått sin egen hjemmeside, de har musikkvideoer og har allerede blitt en liten mini-kult-greie etter å ha gått sin seiersgang på diverse filmfestivaler denne høsten.

Electric Jesus får digital premiere 02 november og foreløpige rapporter går på at dette fort kan bli årets musikalske hjertevarmer.

Les mer om: Electric Jesus | Brian Baumgartner | Filmtrailere | Filmanmeldelser

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy