Hjem FilmFilmnyheter En Star Wars hjemmekino til $15 millioner kommer med et eget hus

En Star Wars hjemmekino til $15 millioner kommer med et eget hus

av Rune Fredstad

At vi som elsker film gjerne har svidd av ei krone eller to på merchs er ingen ukjent sak og skulle man være så heldig å kunne bygge en hjemmekino fra bunnen av så kan det være fristende å designe den etter ens egen favorittfilm. Et lite søk på nettet resulterer i uendelige med fete hjemmekinoer, men få selger. Nå kan du – gitt at du er fan av Star Wars – slå kloa i en virkelig unik Star Wars hjemmekino og få med et hus på kjøpet. 

Denne kinoen, eller hjemmet om man vil, kan skilte med mer enn bare enn en smellrå hjemmekino. Huset ligger i fasjonable Golden Oak i Carolwood som tilfeldigvis også er et nabolag som ligger på Walt Disney World sin eiendom og skulle ikke det være nok så er huset designet og bygget av Walt Disney Imagineering tilbake i 2019. 

Med som et bakteppe så blir nok få overrasket over at huset også byr på langt flere Disney-detaljer. Som for eksempel vinduer med Disney-motiver, en perfekt rekonstruksjon av peisen som befinner seg i leiligheten over Askepotts Slott i selve parken og naturligvis et basseng av den ikke direkte lille typen. 

Utover kaskader med Disney-detaljer så får man 7 soverom, 9 og et halv baderom, naturligvis en spesiallaget lysekrone med Swarovski krystaller, egen vannsklie til badebassenget, fire garasjer og alt annet man kan tenke seg av moderne luksus. 

Skulle man imidlertid ønske seg en tur ut for å få enda mer Disney-påfyll så får man inkludert i prisen gratis transport til og fra parken så vel som diverse ikke avslørte fordeler inne i parken. 

Alt dette kommer i et hus med en størrelse på pene 998 kvadratmeter og det til pris av like småpene $15 millioner. Vi innbiller oss at de årlige bo-avgiftene på $25 000 blir sett på som absolutt innafor i denne prisklassen og at totalpakken gjør totalprisen mer enn litt spiselig om man først er fan av Star Wars og er ute etter en kino/hus i denne prisklassen. 

Undertegnede hadde nok ofret selv adressen og heller bygget en egen Death Star kino med soverom her ute på bygda i Norge, men det er bare meg…. 

Bilde: Sotheby’s International Realty
Bilde: Sotheby’s International Realty

Følg oss på fb og få tilgang til ekslusive konkurranser:

Reklame: Sjekk ut Film og Serieuniverset (facebook)

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy