Hjem MusikkMusikknyheter Father John Misty er ute med videoen for Buddy’s Rendezvous

Father John Misty er ute med videoen for Buddy’s Rendezvous

av Rune Fredstad

Father John Misty har for lengst blitt noe mer enn bare Father John Misty. Tenk mer et eget musikalsk begrep. Eller en levende kultlegende. Da nærmer vi oss i alle fall noe. Når han nå dropper videoer for Buddy’s Rendezvous er det bare å gjøre seg klar for enda mer frysninger og ståpels.Følg oss på facebook og instagram.

Med sitt sedvanlige skråblikk på en verden som ikke alltid gir mening så er det muligens ikke lyset som står i fokus her, men heller savnet det som så for mange gir mening til livet. 

I videoen har han fått med seg Starcrawler’s Arrow De Wilde i hovedrollen og Starcrawler er selv i gang med å lade opp til sitt eget kommende albumslipp 16 september 2022.

Selv har vi for lengst begynt å glede oss til 25 februar 2023 når Father John Misty gjester Norge:

Februar 2023

25 – Oslo, Sentrum Scene

28 – Stockholm, Cirkus

Mars 2023

2 – Denmark, KB Hallen

3 – Berlin, Columbiahalle

4 – Amsterdam, AFAS Live

6 – Brussels, Ancienne Belgique

7 – Paris, Salle Pleyel

9 – London, O2 Academy Brixton

13 – Gateshead, Sage Gateshead

15 – Glasgow, Barrowlands

17 – Manchester, O2 Apollo Manchester

Med denne mengden konserter i relativt kort avstand fra vårt eget land så bør det være gode muligheter for å få oppleve han live i løpet av det kommende året. 

Frem til da nyter vi videoen for Buddy’s Rendezvous og ser frem mot flere videoslipp fra hans ferskest album Cloë and the Next 20th century.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy