Hjem FilmFilmtrailere Foo Fighters lar blodet sprute i ny red band trailer for sin EGEN film Studio 666!

Foo Fighters lar blodet sprute i ny red band trailer for sin EGEN film Studio 666!

av Rune Fredstad

At musikere dukker opp i filmer har blitt nærmest for en tradisjon å regne og selv om ikke alle forsøk har vært like vellykkede, så er det noe særegent ved å se sine egne favorittartister innta den store skjermen. De færreste er imidlertid så gærne at de faktisk lager en helt egen film hvor de selv spiller hovedrollene. Foo Fighters på sine er ikke som alle andre. Ikke i nærheten.

De har for lengst funnet sin plass i historiebøkene som et av rockens største band og selv om det er de store hit’ene, de legendariske showene og frontmann Dave Grohl‘s rykte som rockens hyggeliste fyr som stjeler overskriftene så er Foo Fighters også bandet som har en lang rekke smågærne musikkvideoer på samvittigheten. Kan du nevne en helt normal musikkvideo fra de? I så fall bøyer vi oss i støvet for det er alltid et element av humor, galskap eller generell pushing av grenser.

Med filmen Studio 666 tar de den helt ut og historien er kanskje ikke så komplisert på papiret, men legg merke til hva som faktisk loves her:

I go into the basement and I find this tape by a band [Dream Widow] from 25 years ago that was recorded there, And there’s this song that, if recorded and completed, the f**king demon in the house is unleashed, and then all hell breaks loose.» …. Dream Widow’s singer “went insane, murdered his entire band over creative differences and then kills himself in the house.”

Sammen med resten av bandet – Taylor Hawkins, Nate Mendel, Pat Smear, Chris Shiflett og Rami Jaffe – lover Grohl ikke bare en splatterfest av de sjeldne, men også helt ny musikk i form av de fiktive bandet Dream Widow som de har laget et KOMPLETT ALBUM for!

Nå om dette låter typisk Foo Fighters eller om de prøver noe helt nytt aner vi ikke når dette skrives, men erfaring tilsier at hver gang Foo Fighters lanserer ny musikk så er det verdt å sjekke ut. Om ikke annet for å høre hva slags sprell de har funnet på denne gangen.

Studio 666 på sin side har allerede blitt en snakkis etter diverse førpremierer og er det en ting publikumet enes om så er det Foo Fighters evne til dra alt så langt det går, varte opp med horror man ikke ser så ofte nå om dagen og evnen til å få publikumet til å glise rund baut.

Filmen har kinopremiere allerede 25 februar 2022 og vi håper den kommer på streaming så fort som fxxn så vi selv får sett hva dette nå enn er.

Frem til da så har Foo Fighters endelig lansert en red band trailer og nedenfor denne legger vi den litt mer normale traileren.

sjekk også ut vår konkurranse i bunnen av denne artikkelen.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy