Hjem MusikkMusikknyheter Forhåndsbestill ‘The Number of the Beast’s Eddie allerede nå

Forhåndsbestill ‘The Number of the Beast’s Eddie allerede nå

av Rune Fredstad

Det har gått mindre enn to måneder siden merch-mesterne i KnuckleBonz annonserte deres Lady Justice 3D-statue fra Metallicas legendariske …and justice for all og nå kaster de seg over Iron Maiden’s episke The Number of the Beast.

Selve statuen er covermotivet fra samme album og kommer i et særdeles begrenset opplag satt til 1982 stk med en stykkpris på $200. Opplaget er satt til samme år som albumet kom på markedet og sendte Iron Maiden til toppen av stjernehimmelen med udødelige låter som tittelsporet The Number of the Beast Run to the Hills og ikke helt ukjente Hallowed Be Thy Name.

I tradisjonens tro er enhver staute laget og malt for hånd, og må sånn sett kunne sies å være like mye ett et lite kunstverk som en merch-statue. KnuckleBonz har også annonsert at de kommer til å gi ut flere utgaver dedikert til nettopp Iron Maiden så her bør alt ligge til rette for bygge ut samlingen med et knippe unike utgaver.

KnukleBonz har fortsatt ikke åpnet for salg direkte til Norge så vidt vi kan se, men som med Lady Justice statuen så skal det være en smal sak å få den over dammen om man virkelig ønsker det. Selve statuen kan bestilles HER.

Les mer om: Iron Maiden

Legg igjen en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy