Hjem Gaming Frogware lanserer remake av Sherlock Holmes: The Awakened gjennom Kickstarter

Frogware lanserer remake av Sherlock Holmes: The Awakened gjennom Kickstarter

av Ole-Kristian Solberg

Den ukrainske spillutvikleren Frogware har lansert en remake av deres klassiske spill Sherlock Holmes: The Awakened fra 2006. Til tross for at selskapet har base i Ukraina har de sagt at spillet skal lages mens den russiske invasjonen av landet fortsetter. 

I en kampanje som ble lansert på Kickstarter tidligere i august ba selskapet fansen om finansiell støtte til å finansiere produksjonen av en ny versjon av det klassiske spillet fra 2006. For 350kr kan man få en digital versjon av spillet, mens for høyere bidrag kan man også få musikken for spillet, navnet sitt i rulleteksten, og concept art. 

Hvis man er villig til å støtte produksjonen med hele 15.000 kroner kan man få et spesiell DLC tillegg til spillet, en egen discord, navnet sitt mot toppen av rulleteksten, og man får mulighet til å gi navn til noe i spillet. 

Sherlock Holmes: The Awakened setter den kjente etterforskeren til Arthur Conan Doyle inn i et univers besatt av monstre fra H.P. Lovecraft sin verden. Originalen kapret Lovecraft elementene til en slik grad at spillmagasinet The Gamer kåret Sherlock Holmes: The Awakened til det beste Lovecraft inspirere spillet. 

Denne nye versjonen av spillet vil få en nyere, mer moderne grafikk samt nye animasjonsscener. De vil også utvide historien med flere spillmekanismer, en bedre forklaring av hvordan Watson og Holmes ble nære venner, og nye side quests. Frogware skal også endre historien slik at den blir bedre koblet med andre spill studioet har laget i nyere tid. 

Ved siden av disse endringene kommer Kickstarter aksjonen også til å betale for ny engelsk tale og oversettelser til flere andre språk. En mer teknisk endring er at de skal endre kameraperspektivet til et tredje persons perspektiv. 

Kampanjen har allerede nådd målet sitt så det er ingen risiko for de som ønsker å støtte aksjonen. Kampanjen for spillet kan nåes ved å klikke her

Følg Kulturblekka på Facebook

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy