Hjem MusikkMusikknyheter Gene Simmons holdt på å gå rett i scenegulvet og kunne ikke ha brydd seg mindre

Gene Simmons holdt på å gå rett i scenegulvet og kunne ikke ha brydd seg mindre

av Rune Fredstad

Det er ikke mer enn ett døgn siden vi skrev om Nita Strauss som opplevde å få en del av stokken til Alice Cooper rett i nøtta og nå var det Gene Simmons sin tur til å bli utsatt for en nestenulykke.

Det var lørdag kveld og KISS sto på scenen foran ett ellevilt publikum i MidFlorida Credit Union Amphitheatre. At KISS går hardt ut og leverer åpninger som huskes er vi vant med, men denne kvelden fikk publikumet langt mer enn de hadde sett for seg. Under åpningslåta Detroit Rock Cityholdt det på å galt når Simmons, Paul Stanley og Tommy Thayer sto på hver sin plattform som var på vei ned mot scenen. Simmons‘ droppet plutselig kraftig på den ene siden og vi ser en overrasket Simmons som fort får tilbake fotfestet og beveger seg mot motsatt side av plattformen.

Det skulle imidlertid ikke ta slutt der for når plattformen endelig latet til å ha stabilisert så viste det seg fort at den var i overkant ustabil og vi ser en tydelig konsentrert Simmons som prøver å komme seg av den uten å gå på snørra.

Her får man bare prise seg lykkelig over at det ikke skjedde i større høyde og at plattformen ikke falt enda lenger ned like mye som man strengt tatt bare må la seg imponere over Simmons som fortsetter som om ingenting har skjedd.

Videoen nedenfor er filmet av Adam Stuart befant seg i publikummet og selv om vi er primært i mot at det skal filmes på konserter så kan vi ikke unngå å unne fyren et helt unikt konsertklipp.

Les mer om: KISS

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy