Hjem Musikk Ghost – Hunters Moon

Ghost – Hunters Moon

av Rune Fredstad

Det har gått hele to år siden Ghost ga ut ny musikk sist og ventetiden har vært skammelig langtekkelig. Samtidig har det vært hvisket stille i de digitale gangene om at gjengen har hatt noe på gang og nå er Tobias Forge og hans Nameless Ghouls endelig tilbake.

___________

___________

Hentet fra soundtracket til Halloween Kills som det knyttes ekstreme forventinger til, er Hunters Moon så mye mer enn bare nok ei låt kjøpt inn til filmen.

Det hele begynte tilbake i 2018 når Tobias Forge møtte ledelsen i produksjonsselskapet Blumhouse som var i gang med produksjonen av Halloween kills. Samme studio som har gitt oss moderne horrorklassikere som Paranormal Activity, Insidious, The Purge og The Invisible Man.

Etter å ha samarbeidet tett med regissør David Gordon Green er de nå endelig klare med Hunters Moon og resultatet må kunne sies å være den perfekte blanding av filmmusikk og Ghost; ei låt som jeg gleder meg like rått til å høre i filmen som å høre live.

I starten av 2022 legger Ghost ut på en turne sammen med Volbeat og selv om det per nå er utelukkende USA som står på planen så ser jeg ikke bort at Ghost også kommer innom Norge en tur i løpet av det kommende året.

Sjekk ut alle våre artikler om Ghost HER.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy