Hjem MusikkMusikknyheter Ghost inviterer til lytteparty for sitt nye album

Ghost inviterer til lytteparty for sitt nye album

av Rune Fredstad

Når det kommer til markedsføring og imagebygging er det få – om noen – som har vært i nærheten av Ghost de siste årene. Men hvor der merkevaren ofte overskygger musikken så er Ghost bandet som har levd opp sitt eget image og som har levert den ene knallgode skiva etter den andre. Førstkommende fredag er det endelig release for deres nye album Impera som allerede har fått anmeldere til å gå fullstendig bananas og torsdag 10 mars kl 20.00 inviterer de til et lytteparty på sin egen youtubekanal.

___________

___________

Detaljer er det foreløpig skralt med, men i løpet av annonseringsvideoen så loves det en grundig introduksjon av Impera så vel som deres nyeste Ghouls. Selv om vi mistenker at maskene forblir på og at hemmelighetskremmeriet kommer til å være like omfattende som tidligere så blir det uansett interessant å se om vi kan plukke opp nok hint til å avsløre deres identiteter. Det er også knyttet en ikke ubetydelig spenning til hva annet Tobias Forge har på lager av overraskelser for er det en ting vi har lært å forvente av Ghost så er det nettopp det uventede.

Låsteliste for Impera

01. Imperium
02. Kaisarion
03. Spillways
04. Call Me Little Sunshine
05. Hunter’s Moon
06. Watcher In The Sky
07. Dominion
08. Twenties
09. Darkness At The Heart Of My Love
10. Griftwood
11. Bite Of Passage
12. Respite On The Spital Fields

___________

___________

Videoer fra skiva:

___________

___________

Oppvarming til skiveslippet:

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy