Ghost inviterer til lytteparty for sitt nye album

by Rune Fredstad
ghost

Når det kommer til markedsføring og imagebygging er det få – om noen – som har vært i nærheten av Ghost de siste årene. Men hvor der merkevaren ofte overskygger musikken så er Ghost bandet som har levd opp sitt eget image og som har levert den ene knallgode skiva etter den andre. Førstkommende fredag er det endelig release for deres nye album Impera som allerede har fått anmeldere til å gå fullstendig bananas og torsdag 10 mars kl 20.00 inviterer de til et lytteparty på sin egen youtubekanal.

___________

___________

Detaljer er det foreløpig skralt med, men i løpet av annonseringsvideoen så loves det en grundig introduksjon av Impera så vel som deres nyeste Ghouls. Selv om vi mistenker at maskene forblir på og at hemmelighetskremmeriet kommer til å være like omfattende som tidligere så blir det uansett interessant å se om vi kan plukke opp nok hint til å avsløre deres identiteter. Det er også knyttet en ikke ubetydelig spenning til hva annet Tobias Forge har på lager av overraskelser for er det en ting vi har lært å forvente av Ghost så er det nettopp det uventede.

Låsteliste for Impera

01. Imperium
02. Kaisarion
03. Spillways
04. Call Me Little Sunshine
05. Hunter’s Moon
06. Watcher In The Sky
07. Dominion
08. Twenties
09. Darkness At The Heart Of My Love
10. Griftwood
11. Bite Of Passage
12. Respite On The Spital Fields

___________

___________

Videoer fra skiva:

___________

___________

Oppvarming til skiveslippet:

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)