Hjem Musikk Ghostemane – FED UP

Ghostemane – FED UP

av Rune Fredstad

Ghostemane har seilt opp som en av de mest spennende og interessante artistene de siste årene med sin særegne blanding av horror, rap, og metal. Ikke overraskende fremstår enhver videopremiere som noe man bør få med seg og videoen til FED UP er slettes ikke noe unntak.

___________

___________

I FED UP blir vi tatt med på en reise preget av symbolikk i røslige mengder og ikke minst møter med fantasifulle figurer man mot normalt ville ha styrt unna. Låta er tung, mørk og fengende i all sin særegenhet. Vi anbefaler derfor på det sterkeste å holde ut til slutten hvor det er lett å få en aldri så liten følelse av den klassiske filmen Hellraiser.

FED UP er hentet fra albumet det smått briljante albumet ANTI-ICON fra 2020 og per nå foreligger det ingen informasjon om kommende konserter eller album, men forutsigbarhet har aldri vært hans forse så vi blir ikke overrasket om det plutselig dukker oppe noe.

Les mer om Ghostemane

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy