Hjem FilmFilmtrailere [Trailer] Godzilla Vs Kong – Gigantene braker ENDELIG sammen!

[Trailer] Godzilla Vs Kong – Gigantene braker ENDELIG sammen!

av Rune Fredstad

Det begynte som en fjern – men våt – drøm for en årrekke siden; å se to av de største og mest kjente filmmonsterne brake sammen. Litt etter litt begynte det å gå opp for oss at Godzilla-filmene var starten på noe større og når Kong: Skull Island traff kinoene hersket det ei lenger noen tvil; DET måtte skje en dag!

Nå er ENDELIG traileren her og i mangel på mindre ord så stempler jeg den lett som EPISK!

Men spørsmålet er åpenbart; Godzilla har redda verdenen noen ganger og Kong har vist seg som en heltefigur. Hvorfor går de nå til krig mot hverandre? Traileren avslører ikke mye, men min teori spinner rundt det faktum at Godzilla har alltid beskyttet jorden koste hva det koste vil mens Kong har brydd seg om menneskene.

En annen ting traileren avslører er at også de menneskelig fraksjonene er splittet i forhold til hvem de heier på.

26 mars kommer svaret på kino og HBO Max. Vel å merke om kinoene her på berget har åpnet. Ellers kan ventetiden bli lang! Frem til da kan i alle fall traileren nytes for om filmen lever opp til denne så kan det fort vise seg å være årets blockbuster.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy