Hjem FilmFilmtrailere Good Mourning trailer – Fox i undertøyet og mye dop; hva kan gå galt?

Good Mourning trailer – Fox i undertøyet og mye dop; hva kan gå galt?

av Rune Fredstad

En plass på stjernehimmelen var sikret for Megan Fox når hun tilbake i 2007 fikk en av hovedrollene i Transformers. Med et slikt grunnlag burde suksessen være sikret, men med noen i overkant stereotypiske rollevalg så var det så altfor lett å overse hva hun i for eksempel Jennifers Body og dermed gikk det dessverre ikke helt den veien vi hadde håpet på at det skulle gå. De siste årene har handlet mer om hennes forhold med rapperen Colson Baker aka Machine Gun Kelly og sammen har de nå droppet traileren for Good Mourning.  

good mourning trailer

MGK spiller filmstjernen London Clash som har alt gående for seg. Helt frem til den dagen hvor han har sin karrieres viktigste møte, men våkner opp til en sms fra sin kjære som antyder at hun slår opp med han. Godt støttet av kompisgjengen blir han kastet ut på i tidenes mest kaotiske – og dopbefengte – kamp for å redde det som betyr mest for han. Så var det bare å finne ut av akkurat det før både karrieren og kjærligheten går rett ad helvete.

 I tillegg til Megan Fox har Colson Baker også fått med seg skuespillere Pete Davidson, Becky G og Dove Cameron foran kameraet. Premieren er satt til 20 mai for kino og streaming i statene så da bør det ikke drøye så lenge før den blir tilgjengelig også her til lands. 

Skulle imidlertid traileren – med all sin lettkledde bong-humor – bli for mild så anbefaler vi å sjekke ut den usensurerte traileren HER hvor det er langt mer røyk, hud og mer røyk.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy