H09909 har fått med seg Slipknot’s Corey Taylor på Bite My Face!

by Rune Fredstad
corey taylor

Corey Taylor (Slipknot) må kunne sies å være en av de mer produktive artistene vi har i dag. Gjesteopptredener, ett par egne band, solomaterial, Knotfest, og mer! Selv står vi på et «og hvorfor ikke?» for til tross for at han har splittet publikumet med sine mange krumspring så kan de fleste enes om at han har en av de bedre stemmene i dagens musikkbransje. Når duoen H09909 (leses «Horror») nå har fått han ombord på låta Bite My Face så er stikkordet «AGRESSIVT»!!!.

___________

___________

Sporet Bite My Face er hentet fra deres ferskeste album Skin og bak produsentspakene denne gangen satt Blink 1-8-2’s Travis Barker som har skrudd det hele opp enda ett par hakk. For de som har vært borte i H09909’s tidligere musikk så er det lov å heve øyenbryna for om det ikke var aggressivt og fengende nok tidligere så er det denne gangen reinspikka moshpit-material. Taylor på sin side passer i våre ører perfekt inn i det hyperenergiske lydbildet og skulle man ønske å oppleve de live så finnes det per nå ingen planer om en konsert i Norge. Men H09909 blir med den kommende Knotfest-turneen og vi ser det ikke som helt utenkelig at Taylor blir med de på scenen under denne låta.

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)