Hjem Musikk Hagle følger i sporene til Ronny & Ragge på vei til Svinesund i ny video

Hagle følger i sporene til Ronny & Ragge på vei til Svinesund i ny video

av Rune Fredstad

Det var september 2020 når mange ikke helt forsto hva som traff de. To unge mannfolk fra indre østfold ga ut låta Traktor og skapte begrepet country-rap. På papiret sært, men i virkelig fett som fxxn og det siste året har vært en parademarsj hva låter angår. Når er Hagle tilbake med ei ny låt og denne gangen er det Ronny & Ragge det handler om.

___________

___________

De har for lengst etablert sin egen greie med refreng som fester seg på hjernen og ikke viser tegn til å slippe taket med første. Rapp-versene på sine side er akkurat overkommelig nok til at de fleste i alle fall prøver å gaule med og tekstene er så indre østfoldske som det kan få blitt. Det er børning, brylkrem, ærmen i kærmen, ræggen, biler og harryhandling i skjønn forening.

Hagle består av Olav Tokerud og Andre Jensen, og med seg på denne låta har de Mari Skeie Ljones på fele , Mikael Jonassen på banjo og Matias Hilmar Iversen på gitar.

Hagle kan følges på instagram, facebook og spotify.

Les mer om Hagle.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy