Hjem FilmFilmtrailere Halloween Ends trailer – Sagaen kommer til en brutal slutt

Halloween Ends trailer – Sagaen kommer til en brutal slutt

av Ole-Kristian Solberg

Den første traileren for David Gordon Greens Halloween Ends har truffet nettet. Den lover en blodig slutt på den nyeste trilogien med Halloween filmer. Filmen følger Halloween (2018) og Halloween Kills (2021).

Halloween sagaen begynte med John Carpenters Halloween i 1978. Filmen var en av fanebærerne for en blodigere og mer visuell type skrekkfilm som ble kjent som slasher-sjangeren. Suksessen til Halloween førte til flere oppfølgere hvor Jamie Lee Curtis gjentok rollen som Laurie Strode i samtlige av filmene (med ett merkbart unntak i Halloween III: Seasons of the Witch (1982). 

Filmserien fikk nytt liv med nyinnspillingen Halloween fra 2007 og oppfølgeren Halloween II (2009). Når David Gordon Green tok over serien ble samtlige av oppfølgerne ignorert. Hans serie ble lansert som en direkte oppfølger til filmen fra 1978. 

I den nyeste traileren får vi vårt første hint for hvordan serien kommer til å slutte. Jamie Lee Curtis er tilbake i rollen som Laurie Strode, og Michael Myers, den notoriske skurken fra serien, er klar for den siste duellen. Basert på det vi ser får vi flere dueller mellom Strode og Michael Myers. Nøyaktig hvordan det ender er åpen for tolkning. 

Filmen er regissert av David Gordon Green basert på et manus fra Gordon Green, Danny McBride, Chris Bernier, og Paul Brad Logan. I tillegg til Lee Curtis består rollebesetningen av Will Patton, Kyle Richards, Andi Matchiak og Nick Castle. Filmen har premiere på norske kinoer 14 oktober, og blir nok en populær favoritt for kinogåere som ønsker en skremmende opplevelse. 

Traileren, som kan ses nedenfor, varer i litt over ett minutt. Dette betyr at vi får en lenger trailer på et senere tidspunkt som gir ett bedre innblikk i hva Halloween Ends kommer til å handle om. Denne fokuserer som nevnt på duellen mellom Myers og Strode. 

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy