Hammerfall slipper ‘Hammer Of Dawn’ og annonserer nytt album i samme slengen

by Rune Fredstad

Helt siden de slo igjennom så har Hammerfall vært en musikalsk naturkraft som med sine bombastiske låter har blitt av en av sjangerens giganter. Etter en altfor lang pause – mye grunnet en viss pandemi – så er de endelig tilbake med ny musikk.

___________

___________

Låta har fått tittelen Hammer of Dawn som også er tittelen på det kommende albummet som har release 25 februar 2022. Selve videoen er spilt inn på Liseberg i Gøteborg og bak kameraet står ingen ringere enn Patric Ullasues som har blitt en favoritt hos mange av de største innenfor sjangeren.

At låta følger i samme spor som deres tidligere utgivelser hersker det ingen tvil om og deres suksess tatt i betraktning ser vi uansett for oss et ramaskrik av dimensjoner om de plutselig hadde lagt om stilen etter så mange år. Her er det naturligvis trommer som smeller til, riff som setter seg på hjernebarken og Joacim Can’s unike power-vokal.

Selv er vi mer enn litt spente på hvordan det nye albummet blir for deres forrige – Dominion – var ett av de bedre de har gitt ut på mange år og tok oss med tilbake til gamle dager hvor energien og kreativiteten sto i taket.

Første mulighet til å se Hammerfall live i Norge er 25 mars når de tar med seg Helloween til Sentrum Scene i Oslo.

Les mer om: Hammerfall

Låtliste for Hammer of Dawn:

01. Brotherhood
02. Hammer Of Dawn
03. No Son Of Odin
04. Venerate Me
05. Reveries
06. Too Old To Die Young
07. Not Today
08. Live Free Or Die
09. State Of The W.I.L.D.
10. No Mercy

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)