Hjem Musikk Hardcore Superstar er tilbake med ‘Weep When You Die’ og det låter råfett!

Hardcore Superstar er tilbake med ‘Weep When You Die’ og det låter råfett!

av Rune Fredstad

Det er ikke så mange band forundt å skape sin egen sjanger og de lærdes vil sikkert strides om Hardcore Superstar faktisk gjorde dette. Men når de for ca 20 år siden gikk sammen og forente trash metal med sleeze rock skapte de samtidig en ny sub-sjanger. Nå lader de opp til nytt album og denne gangen er det singelen Weep When You Die som har fått sin video.

___________

___________

Selv har jeg fulgt de siden 2001 og tanken slo meg om at de må være ett av de bandene som har vært mest tro mot seg selv opp igjennom årenes gang. Du vet nøyaktig hva du ønsker deg av de og du vet nøyaktig hva du får, men samtidig har hvert eneste album bydd på akkurat nok subtile, men hardtslående steg fremover til at det aldri føles som gjenbruk og det blir strengt tatt bare bedre og bedre. Noe Weep When You Die er et godt eksempel på.

Weep When You Die følger opp Catch Me If You Can og Dreams In Red som kom for ikke så lenge siden og slår like hardt fra seg samtidig som den er like fengende. Deres nye album Abrakadabra som kommer i mars 2022 og de skal spille på Vulkan Arena her i Norge 21 mai 2022.

Les mer om: Hardcore Superstar

Legg igjen en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy