Hjem MusikkMusikknyheter Hør Anthony Vincent gjøre Harry Styles som Bring Me The Horizon!

Hør Anthony Vincent gjøre Harry Styles som Bring Me The Horizon!

av Rune Fredstad

Det var en periode på noen år hvor Anthony Vincent nærmest eide Youtube med sine 10-seconds-songs før han begynte å covre låter i stilen til andre. Corny? Ikke når fyren synger alt fra Linkin Park til Harry Styles så godt at det tidvis er vanskelig å høre om det originalen eller ikke. Nå er det sistnevnte han kjører igjennom sin egen Bring Me The Horizon kvern og det er muligens mash up’en vi ikke visste at vi trengte, men som vi rådigger fra ende til annen.Følg oss på facebook og instagram.

Med seg på laget denne gangen har han Todd Barriage som har hatt ansvaret for produksjon, miks, og ekstra vokal. Sammen forvandler de Harry Styles’ radiovennlige og ung-pike-og-gutte-hjerter-vennlige As It Was til en beinhard og hyperaggressiv affære som det er vanskelig å ikke skru på maks volum.

Selv om det naturligvis hadde være i overkant rått om Harry Styles faktisk hadde tatt med seg Vincent og Barriage når han besøker Telenor Arena 01 juli 2022, så ser vi muligens ikke det som helt sannsynlig. 

Til gjengjeld ser vi ikke bort fra at det kunne ha blitt reinspikka gull om for eksempel Tons of Rock hadde hanket inn Anthony Vincent med band til neste års festival! 

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy