Hjem Musikk Infected Rain slipper video for ‘Postmortem Pt. 1″ og annonserer nytt album

Infected Rain slipper video for ‘Postmortem Pt. 1″ og annonserer nytt album

av Rune Fredstad

De har allerede fire album på samvittigheten og har for lengst blitt anerkjent som ett av de mest spennende bandene innenfor sjangeren. Etter å ha spilt Postmortem Pt.1 på repeat i ei god stund nå skal jeg ikke si for mye i mot den påstanden.

___________

___________

Moldovske Infected Rain plasserer seg greit i sjangeren «progressive moderne metal» og har holdt seg tro mot konseptet hvor hvor metal møter elektronisk møter riff møter en vokal av de sjeldne møter tematik som går rett i hjerterota på en. En slik kombinasjon høres muligens ut som akkurat for mye, men bandet ror det hele lett i land og vokalist Lena Scissorhands‘ stemme tar oss med bra det mest brutale til det hjerteskjærende såre.

Nylig var de på sin første turne i USA hvor de sto på scenen sammen med Butcher Babies og Stiched Up Heart. Tilbakemeldingene har vært udelt positive og vi krysser fingrene for at de en dag kommer til Norge.

I skrivende stund foreligger det dessverre ingen planer om en konsert her til lands, men vi anbefaler å holde seg oppdatert på deres facebookside, instagram og hjemmeside for oppdateringer rundt dette.

Låta Postmortem Pt.1 er forøvrig første singel ut fra albumet Ecdyis som har release 07 januar 2022.

Les mer om: Infected Rain | Musikkvideoer

Legg igjen en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy