Iron Maiden tegnebok for de voksne. Eller de hardbarka små!

by Rune Fredstad
iron maiden book

Vi er vant med at band tilbyr oss merchs fete nok til at lommebøkene vrir seg i ren frykt. Nylig har vi for eksempel sett en mildt sagt rå Lady Justice statue og whiskey fra Metallica sitt univers. Iron Maiden på sin side lisensierte nylig ut navnet sitt til en smått episk statue av Eddy. Denne gangen tar Maiden det til et helt nytt og annerledes nivå med å gi ut en offisiell tegnebok.Bak boken står det velrenommerte firmaet Fantoons som i en årrekke har gjort seg bemerket med å gi ut musikkbøker. Når de nå har fått med seg Iron Maiden på laget så har utgivelsen fått navnet Iron Maiden: The Official Coloring Book og den blir tilgjengelig fra 19 juli 2022. Prisen er satt til forholdsvis lave $17.99 og uten at det er sagt noe spesifikt så er det lovet at den også vi bli tilgjengelig “verda rundt” i et tilnærmet ubegrenset opplag. 

Frister det å skille seg litt mer ut i vennegjengen når det fargelegges mens Iron Maiden dundrer ut av høyttalerne så har Fantoons et spesialtilbud til alle som forhåndsbestiller. Med på kjøpet får man en dekorativ Iron Maiden Frokostblanding-boks. Riktignok uten innhold og dermed en smal sak å få over grensen, men det å faktisk ha denne stående på kjøkkenet må jo være ubetalelig.Bokens hele 72 sider er spekket til randen med illustrasjoner hvor Fantoons egne illustratører har latt seg inspirere av Iron Maiden sin innholdsrike karriere. Her snakker vi om et band som har gitt oss over 2000 live-opptredener, solgt over 100 millioner plater, har utallige med millioner med fans verden rundt, gitt ut 17 album og ikke minst blitt stemplet som et av tidenes absolutte band uavhengig av sjanger. Undertegnede har selv opplevd de live (på Trondheim Rocks) og kan skrive under på at de serverer en opplevelse så storslagen at man kan bli salig av langt mindre. 

Nå er vi naturligvis fan av å gi barn en sunn oppvekst og undertegnede var selv godt kjent med Maiden så vel som W.A.S.P og Priest i på kanten ung alder. Disse illustrasjonene er muligens noe på kanten for de helt minste, men selv er jeg 41 og har alle mulige planer om å få tak i en!

Bestill den gjerne hos Fantoons nå for å få med boksen. Vi satser på at dette er tryggere enn å satse på at den dukker opp hos norske bokhandlere. 

Vi søker skribenter og fotografer

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)