Jävlar på Kärlek til Julekula 2021

by Rune Fredstad

Vi har vært sulteforet på grensen til det uutholdelige mens vi daglig leser om arrangører og band som avlyser sine arrangementer takket være en regjering med en beslutningsvegring ut av en annen verden. Spydeberg Rock på sin side? Nu kör vi for fan!

Det hele begynte strengt tatt før 2011. Gjengen bak Spydeberg Rock Festival hadde allerede arrangert mer enn en lokal fest-konsert, men de tok det hele til et helt nytt nivå når de åpnet dørene for Spydeberg Rock. En liten festival sett med norske øyne uten at det egentlig la noen demper på stemningen. Det var folk dansende og syngende på borda, ølglass i været og oooooa hele natten for de fleste. Etter hvert som årene gikk vokste festivalen og gikk fra å være et reinspikka party til en festival i særklasse. Når gutta så fikk det for seg å arrangere den nå berømte Julekula var målet å ta det hele tilbake til de lettere utagerende røttene.

Den siste kula før koronaen går det fortsatt gjetord om og når de nå inviterer til en ny utgave lå det i kortene at det eneste som var sikkert var at bandene måtte ha evnen til å få publikummet til å eksplodere slik det gjerne gjør på disse festene.

Hva kan da være bedre enn partybandet Jävlar På Kärlek? Fire i overkant norske «svensker» som har holdt det gående fra 2009 og fått rykte på seg for å være et av landets råeste band når det kommer til å skape stemning. Katalogen er såre enkel; det som finnes av svenske partylåter skal serveres som om verda står på randen av utslettelse og dette er den desidert siste festen.

Med tanke på at verken de eller oss har hatt noe som kan ligne ett normalt konsertliv de siste nesten to årene så krysser vi fingrene for at samfunnet åpner og at dette blir en tradisjonell romjulsfest av den mer heidundrande typen spekket til randen med hits etterfulgt av en særdeles dårlig dagen derpå for de fleste av oss.

Datoen er 29.12.2021, stedet er Spydeberg, billetter kan bestilles HER og arrangementet på facebook ligger HER.

Program

9:00
19:30
20:30
21:00 ONKEL TUKA
22:00
22:30 JÄVLAR PÅ KJÄRLEK
23:45
00:15
01:30

Les mer om: Jävlar På Kärlek | Julekula

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)