Hjem Musikk Kalandra er ute med video for ‘My Kingdom’ fra Kingdom Two Crowns: Norse Lands

Kalandra er ute med video for ‘My Kingdom’ fra Kingdom Two Crowns: Norse Lands

av Rune Fredstad

Opp igjennom årenes gang har jeg dekket utallige konserter for diverse medier og jeg husker de alle. Noen har imidlertid en tendens til å dukke opp i tankene med jevne mellomrom og en av disse er den Kalandra serverte på Spydeberg Rock Festival i 2016. Siden den gang har har de i skrivende stund kommet opp i over 20 millioner streams på digitale flater. Nå har de for første gang produsert musikk for et dataspill og matchen er upåklagelig god.

___________

___________

Spillet heter My Kingdom Two Crowns: Norse Lands og på sin youtube-profil kan de avsløre at resten av deres låter for dette spillet vil bli gitt ut på nyåret. Med My Kingdom som legger listen så er det i våre ører bare å gjør seg klar for en opplevelse som blander det grandiose som spillsoundtrack gjerne byr på med Kalandra’s unike stil som drar oss med inn den norske mytologiens verden hvor skogens mystikk, fjellheimens storslagenhet og vikinghistorie forenes av et band hvor det musikalske legger bakteppet for en sjelsettende vokal.

Frister det ikke å vente til nyåret med å høre mer fra dette prosjektet så er spillet allerede tilgjengelig HER og Kalandra kan oppleves live på Parkteateret 27 april 2022. De vil også legge ut på en turne sammen med Wardruna, Lindy-Fay Hella og Dei Farne i 2022, men foreløpig står ikke Norge på turnelisten. Om det skulle friste med en flytur så kan det være verdt å ta turen til Tyskland når de også får med seg Eivør!

Les mer om: Kalandra

Legg igjen en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy