Kat von D selger huset inkludert eget blod-basseng!

by Rune Fredstad

Katherine Von Drachenberg – mer kjent som Kat von D – kom på alles lepper som en av tatovørene i seriene Miami Ink og LA Ink tidligere på 2000-tallet og med en klientliste som inkluderer alt fra Bam Margera og Steve-O fra Jackass til Ja Rule, gjengen i HIM og Kerry King fra Slayer så har hun for lengst markert seg en kulturbransjens mer markante skikkelser. Når hun nå er på flyttefot åpner det for at en heldig kjøper kan ende opp med en alt annet enn anonym eiendom som inkluderer et eget blod-basseng!

Bakgrunnen for salget er – i følge hennes egen instagramkonto – at hun og familien ønsker å bytte ut storbylivet med en litt roligere tilværelse; “We just felt the need to plant roots in a small town where there is nature, where my son can be free to play, and where we can eventually retire one day” .

Kjøpt for $6,5 millioner så ha dagens pris blitt satt til $15 millioner og huset må kunne sies å ha blitt en saftig god investering for Von D. Den som har pengene på bok får ikke bare det berømte blod-bassenget, men også en eiendom hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Huset – om man kan bruke det ordet om en bygning som dette – ble bygget i en viktoriansk stil av Isaac Newton Van Nuys tilbake i 1896 og står på en 2508 kvadratmeter stor eiendom og huset er selv på 1168 kvadratmeter. Om man ikke har en i overkant stor ungeflokk så ser vi for oss at 11 soverom og 8,5 bad fordelt på tre etasjer bør holde for de fleste familier.

Bilde: Jim Bartsch

For den matglade kjøperen så byr huset på et kjøkken bygget med mørkt treverk og marmor mens man også har en hemmelig dør som tar en til husets bar hvor samtlige vegger er utsmykket med håndskjærte mønster. Når middag og etterfølgende drink er på plass så har man naturligvis tilgang til et loungeområde med egen peis i marmor og utsikt over nabolaget som vi ser for oss at er minst like luksuriøst.

For den filminteresserte så hører det med til historien at dette huset hadde en rolle i filmen Cheaper by the Dozen fra 2003 hvor Steve Martin, Bonnie Hunt, Hilary Duff, Tom Welling og Piper Perabo (Coyote Ugly) hadde hovedrollene.

Bilde: Jim Bartsch
Bilde: Jim Bartsch
Bilde: Jim Bartsch
Bilde: Jim Bartsch

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)