Hjem MusikkMusikknyheter KISS spiller ett par låter uten sminke og det føles unormalt normalt!

KISS spiller ett par låter uten sminke og det føles unormalt normalt!

av Rune Fredstad

Vi er vant med å se KISS med de råeste kostymene og sminket til det demoniske. KISS har alltid vært KISS og de vil alltid være KISS. Å se de spille uten sminke og kostymer er noe man sjelden ser, men nå har det lekket ut ett par klipp.

Åstedet var Midflorida Credit Union Amphitheatre i Tampa, Flordia og noen fikk kanskje med seg klippet hvor Gene Simmons holdt på å gå i scenegulvet under samme konsert?

Denne gangen kommer klippene fra youtuberen fourtraxer som har lastet opp 2 klipp av låtene Shock Me og Got To Choose.

Selv om det hører med til sjeldenhetene ser vi på det som nesten naturlig i disse tider hvor ingenting er helt som det har pleid å være. KISS er fortsatt ute på sin End Of The Road turne som skulle ha avsluttet deres karriere 17 juni 2021, men som nå vil rulle og gå til starten av 2023. Samtidig har Paul Stanley gjort det klart at når det er slutt så er det slutt. Dermed har vi litt over ett år med KISS-galskap foran oss før noen av historiens største legender legger kostymene på hylla.

Norgeskonsert? Ikke foreløpig, men de er satt opp til å spille i både Danmark og Sverige sommeren 2022 så vi krysser fingrene for at de også kommer innom Norge. Skulle det ikke skje så anbefaler vi på det sterkeste å ta turen til ett av våre naboland for dette er en siste mulighet man ikke bør la gå fra seg.

Les mer om: KISS

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy