Korn er ute med musikkvideoen til  ‘Worst Is On Its Way’ og den står uten tvil i stil med låta!

by Rune Fredstad
korn worst is on its way

Korn er bandet som ikke bare var med å skape nu metal sjangeren, men også definere den så vel som modernisere den. Der hvor andre band fra samme æra har gått inn i historiebøkene et etter et så har Korn holdt koken og når de nylig lanserte albumet Requiem så var publikummet og anmelderne mer enige enn på lenge. Worst Is On Its Way blir av mange sett på som ett av skivas sterkeste kutt og nå er endelig videoen her.

___________

___________

Les mer:
Vi søker konsertanmeldere
Nightwish @ Oslo Spektrum 2021 – The Greatest Show On Earth?
Trouble Boys @ Båstad Rockabillyshow 2019: de blåste alle skyhøye forventninger ut av døra!
The Dogs @ Rockefeller 2018

korn worst is on its way

Markedsført som det albumet som fikk vokalist Jonathan Davis ut av mørket så var Requiem riktignok en langt lettere affære enn hva vi er vant med fra denne kanten selv om det fortsatt var beinhardt fra ende til annen og dro tankene tilbake til eldre Korn. 

Resultatet var et album som føyk rett inn på 1ste plass på Billboard’s Hard Rock Albums, solgte over 23 000 eksemplarer den første uka, havnet på 2 plass på Top Rock og Top Alternative listene, og toppet det hele med å finne fjerdeplassen på Billboard’s 200 liste uavhengig av sjanger og format. 

Første mulighet til å se Korn live i Norge blir på årets Tons of Rock festival når de tar hovedscenen fredag 24 juni sammen med bl.a. Bring Me The Horizon, Dimmu Borgir, Steel Panther, CC Cowboys, D-A-D og Accept bare for å nevne noen. At vi får høre Worst Is On Its Way ser vi ikke bort fra samtidig som vi også nærmest garantert får en best of hit parade sjangerens yppersteprester.

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)