Hjem Musikk Korn slipper Start The Healing og annonserer nytt album

Korn slipper Start The Healing og annonserer nytt album

av Rune Fredstad

For Korn som alltid har vært på veien og spilt for fansen har det siste året vært det første uten at de har stått på scenen. Tiden har de imidlertid brukt godt og nå kan de endelig annonsere ett nytt album kalt Requiem. Samtidig slipper de også låta Start The Healing med tilhørende video.

___________

___________

Start The Healing er langt mer klassisk Korn enn mye av hva de har gitt oss de siste årene. Denne gangen er det mindre eksperimentelt, men like hardtslående og nærmest hypnotiserende som alltid. Tematisk handler det om muligheten til å reise seg etter nedturene og i forbindelse med slippet uttalte videoens regissør Tim Saccenti følgende:

Our idea for this video was to mutate that aspect of the DNA of KORN, of what makes them so inspiring, their mix of raw power and transportive aesthetics and human emotion. I wanted to take the viewer on an emotional journey, as the song does, a visceral, cathartic death and rebirth that will hopefully help transport the listener through whatever their personal struggles are.

Datoen for albumslippet er 04. februar 2022 og blir tilgjengelig digitalt så vel som på cd, vinyl og kassett. For fansen har Korn også et omfattende utvalg av merchs tilgjengelig. Skulle det friste med noe virkelig unikt så vil det også bli utgitt en vinylutgave med ett begrenset opplag på 1000 stk.

Per nå har de kun annonsert en tomåneders turne rundt omkring i Europa i 2022, men vi ser ikke bort fra at det ender opp med en omfattende verdensturne som forhåpentligvis inkluderer oss her oppe i nord.

Les mer om: Korn

Låtliste for Requiem:

01. Forgotten
02. Let The Dark Do The Rest
03. Start The Healing
04. Lost In The Grandeur
05. Disconnect
06. Hopeless and Beaten
07. Penance To Sorrow
08. My Confession
09. Worst Is On Its Way

Legg igjen en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy