Hjem Ukategorisert Kulturblekka søker fotografer og skribenter

Kulturblekka søker fotografer og skribenter

av Ole-Kristian Solberg

Hvem ser vi etter?

Vi er på jakt etter motiverte skribenter som kan bidra med nyhetsartikler innenfor de forskjellige temaene vi dekker. Vi ønsker også skribenter som kan skrive dypere analyser rundt film, musikk, spill, bøker, eller lignende. Vi søker også konsertfotografer som kan dekke konserter og festivaler i hele landet.

Trenger man tidligere erfaring?

Nei. Alle har vært nye en gang, så vi er stolte over å gi skribenter og fotografer sin første innpass hos en publikasjon. Vår tanke er at alle fortjener en sjanse. Har du potensialet, kan vi hjelpe deg med å bli bedre.

Hva vil du få oppleve?

Våre skribenter og fotografer får pressetilgang til konserter og festivaler rundt om i hele Norge. Skribentene kan også få invitasjon til pressevisninger av filmer, messer, og andre kulturelle arrangementer. Du får opplevelser du vil huske for resten av livet.

Er det betalt?

Nei. Per dags dato har vi ikke mulighet til å tilby betaling. Våre bidragsgivere får tilgang til konserter, filmpremierer, messer, og andre arrangementer de ønsker å dekke. Samtidig opparbeider bidragsgiverne erfaring de kan bruke videre. Flere av våre tidligere skribenter og fotografer har fått betalte jobber i andre medier. Så dette kan være et springbrett til en fremtid fylt av mye kulturell moro.

Ta kontakt

Ta kontakt på rune@kulturblekka.no om dette høres interessant ut.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy