Lady GaGa’s Hold My Hand video er episk feel good!

by Rune Fredstad
hold my hand video

Vi ble utsatt for et frysning-angrep slik Lady GaGa har en tendens til å utføre når hun droppet låta Hold My Hand her forleden dag. Som første låt ut fra soundtracket til den kommende Top Gun 2 var det låta som fjernet enhver tvil om soundtracket kunne leve opp til originalens. Om låta resulterte i frysninger så er Lady GaGa’s Hold My Hand video en visuell orgasme i visuell nostalgi og moderne feel good. Vi søker anmeldere og skribenter

Les også:
Dune (2021) – Ett Nytt Håp for sci-fi
Mad God trailer – Det tok over 30 år å lage denne og resultatet er episk!
Kate (2021) – Blodig frenetisk Winstead-show

Støtt oss på FACEBOOK og INSTAGRAM

hold my hand video

Top Gun 2 er tross alt oppfølgeren til en av tidenes filmbautaer og vi har for lengst fått vite at det blir en direkte oppfølger fremfor en typisk “inspirert av”. Med videoen bygges det videre på dette løftet og det vartes opp med klipp fra oppfølgeren så vel som originalen. Den som ikke feller en liten nostalgisk gledeståre over dette….

Skulle imidlertid ikke tåren ha blitt felt av det i seg selv så kan det muligens hjelpe at videoen syder over av referanser til originalen. Lady GaGa bruker – naturligvis – de samme solbrillene som Tom Cruise brukte i originalen, hun har pianoet sitt på flystripa og flere av scenene hedrer originalen så godt som det lar seg gjøre. 

Noe annet var nok uaktuelt når mannen bak videoen er Joseph Kosinski som også har regien på Top Gun: Maverick som treffer norske kinoer 25 mai 2022. 

I forbindelse med slippet av låta og nå videoen uttalte Lady GaGa bl.a. følgende:

“I wanted to say that I wrote the song for the INCREDIBLE movie […] but also for people who feel like they’re not gonna be ok or WE ARE never gonna be ok and that life taught me through hard ties to have faith in humanity when it’s hard to have faith in yourself,” 

“When you feel lonely, sad, removed from the world, far away from yourself and others #holdmyhand One day you may even be strong enough to hold your own.”

“When I wrote this song for Top Gun: Maverick, I didn’t even realize the multiple layers it spanned across the film’s heart, my own psyche, and the nature of the world we’ve been living in.”


Etter å ha hørt låta utallige ganger og nå sett videoen en del ganger har undertegnede ingen problemer med å stille seg bak disse Men ord til side; trykk play og gjør deg klar for ei filmlåt slik bare Lady GaGa åpenbart er i stand til å lage!

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)