Hjem MoteKlokker Lamborghini og Roger Dubuis feirer årets Goodwood Festival of Speed med et nytt mesterverk av en klokke

Lamborghini og Roger Dubuis feirer årets Goodwood Festival of Speed med et nytt mesterverk av en klokke

av Rune Fredstad

Har man et snev av interesse for klokker så har det neppe vært noen bedre tid å leve i enn akkurat nå. Spesialmodeller i alle prisklasser annonseres over en lav sko og et årlig høydepunkt er alltid Goodwood Festival of Speed. Denne festivalen er en av de man bare må oppleve minst en gang i livet om man har et snev av interesse for eksotiske biler i fri dressur og nå har Roger Dubuis og Lamborghini annonsert sitt samarbeid for årets festival.

Med en festival som markedsfører seg selv som “The world’s greatest celebration of motorsport and car culture” så føles det naturlig at Dubuis og Lamborghini tar utgangspunkt i sistnevntes smått spinnville Huracan GT3 EVO2 når de nå lanserer en spesialmodell dedikert til denne festivalen.

Klokken har fått navnet Excalibur Spider Huracan og kommer i et sterkt begrenset opplag på 88 stk uten at det er sagt noe om prisen. Vi mistenker imidlertid at dette er en modell som vil bli tilbudt til spesielt utvalgte samlere som er mindre opptatt av prisen enn produktet  seg selv.

Basert på et semi-åpent skjelettdesign er klokken ikke bare dedikert til Huracan GT3 EVO2, men den er også en horologisk orgasme av små detaljer fra nettopp Huracan. Bikubemønsteret, eksospottene, muttere, rattet og en del annet vi overlater til våre lesere å oppdage på bildene. 

Klokken har en størrelse på 45mm og er bygget over et RD630 kaliber mens batteriet skal holde i hele 60 timer.  

Roger Dubuis lover også at det er muligheter for personlig tilpasning om man skulle ønske en enda litt mer eksklusiv utgave og skulle denne glippe så har Roger Dubuis flere mer tilgjengelige modeller inspirert av Lamborghini.

Lamborghini og Roger Dubuis
Bilde. Roger Dubuis
Lamborghini og Roger Dubuis
Bilde. Roger Dubuis

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy