Lasse’s Birgitta fra Volbeat har fått sin video

by Rune Fredstad
Lasse's Birgitta

Som et av rockens mer omdiskuterte band de siste årene, vel, fra de først slo igjennom så har Volbeat for lengst opparbeidet seg sin fanskare som har stått ved deres side åkke som hvor mye det har blåst. Undertegnede har selv vært blodfan siden dag 1, men det var noen år her hvor de fremsto noe i overkant anonyme. Når de ga ut albummet Servant of the Mind tidligere i år var det tydelig at gutta var på vei til å finne seg selv igjen og i manko på konserter så har de nå snekret sammen en lang rekke lyrikkvideoer. Denne gangen har turen kommet til et av skivas råere kutt i form av Lasse’s Birgitta.

___________

___________

Videoen for Lasse’s Birgitta er en dyster affære spekket til randen med mørk symbolikk og underbygger låtas mer hardbarka uttrykk som nærmest ber om at lytteren skal skru opp volumet. Kombinasjonen av et stadig hardere lydbilde og mer energisk vokal fra Michael Poulsen gjennomsyret foresten hele skiva og har du ikke hørt den enda så anbefaler vi så absolutt at du tar deg tid til en lytt.

Volbeat’s eneste besøk til Norge i 2022 vil ta sted 07 juni på Bergenhus Festning – Koengen og skulle du være i tvil om det er verdt å ta seg en tur så sjekk gjerne ut vår reportasje fra deres konsert på Trondheim Rocks tilbake i 2018. Da hadde de ikke Servant of the Mind i bagasjen og låt fortsatt blodfett. Om årets konsert står høyt på Kulturblekka’s ønskeliste for 2022? Det vanker ingen premie for å gjette svaret, men premie kan det fort vanke om du sjekker ut konkurransen i bunnen av artikkelen eller denne.

Lasse's Birgitta

Hør igjennom Servant of the mind:

Sjekk også ut deres eminente cover av Metallica’s Don’t Thread On Me:

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)