Hjem MusikkMusikknyheter LIK headliner Spetakkelfestivalen

LIK headliner Spetakkelfestivalen

av Ole-Kristian Solberg

De svenske karene i LIK er klare som headlinere for Spetakkelfestivalen. Festivalen arrangeres fra 29 september til 1 oktober på Jotron Arena i Larvik.

LIK kommer inn i programmet som erstattere for det polske death metal bandet Hate. Polakkene måtte avlyse grunnet en USA turne som fant sted i samme tidsrom som den norske metal festivalen. Svenske LIK spiller klassisk old school death metal. Bandet har opparbeidet seg et rykte som et veldrevent liveband. De har tidligere spilt på flere store festivaler rundt omkring i Europa, blant annet Tuska Open Air i Finland, Metal Days i Slovenia, og Gefle Metal Festival i Sverige. 

Bandet headliner torsdag 29 september som også skilter norske Mørk, skotske Dog Tired, og en spesiell gjenforeningskonsert med Sandefjordingene i Arch Nemesis for å nevne noe av det publikum har i vente. 

De som ønsker å delta på hele festivalen har mye moro å se frem til. På fredag 30 september topper legendene i Vreid plakaten. De får selskap av blant annet Trail of Tears, Alfahanne, Blood Red Throne, Under the Oak, og Hex A.D. 

Festivalen avsluttes lørdag 1 oktober med Kampfar som det største trekkplasteret. Festivalens siste dag byr også på Insidious Disease, Rise of Voltage, Blindfolded, og Suicidal Ninja Monkeys for å nevne noen av bandene som tar turen til Larvik. 

Spetakkelfestivalen tilbyr all denne moroa for 1349kr, mens dagspass kan kjøpes for 666kr dagen. Den siste oppdateringen fra festivalens ledelse avslørte at 68% av festivalpassene allerede er revet bort, så man må være raske hvis man vil delta. Billetter kan kjøpes ved å klikke her: https://spetakkel.hoopla.no/sales/event/2016703686 

Festivalen arrangeres på Jotron Arena i Larvik fra 30 september til 1 oktober. Det kommer mer informasjon om programmet etter hvert som festivalen nærmer seg. I mellomtiden kan man bli bedre kjent med bandene som skal spille via Spotify, Youtube, og lignende sider.

Følg Kulturblekka på Facebook http://www.facebook.com/kulturblekka

Legg igjen en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy